Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет технологічний. Архів
Наукові видання (Факультет технологічний)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-3 из 3.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2016-09
РОЗРОБКА МЕТОДОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ ТА ЕФЕКТИВНИХ ПРИНЦИПІВ ПОЗИЦІОНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ВІТЧИЗНЯНОМУ РИНКУ
Чуйко, А.М.
;
Чуйко, М.М.
2016-09
НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ І РОЗРОБКА ПРИНЦИПІВ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Чуйко, А.М.
;
Чуйко, М.М.
2016-09
ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ ПРОСУВАННЯ НА РИНОК ІННОВАЦІЙНИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Чуйко, А.М.
;
Чуйко, М.М.
Просмотр
Тема
1
борошняна продукція
1
борошняні вироби
1
виробництва наукомісткої продукції
1
дефіцит вітамінів, мінералів
1
мікронутрієнти
1
технологія продуктів профілактичн...
1
функціональні харчові продукти
1
харчова промисловость
1
харчові речовини
1
інноваційні підходи виробництва
.
дальше >