Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7426
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛазарєва, Т.А-
dc.contributor.authorЛазарєв, М.І.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorБлагий, О.С.-
dc.date.accessioned2023-09-11T07:42:18Z-
dc.date.available2023-09-11T07:42:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationSWOT-аналіз освтньо-професіної програми 015 Професійна освіта (Харчові технології) підготовки здобувачів вищої освіти ступеня "молодший бакалавр" / Т. А. Лазарєва, М. і. Лазарєв, І. В. Цихановська, О. С. Благий // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVI Всеукраїнської наук.-практ. конф. Укр. Інж.-пед. акад. (м. Харків, 15-19 трав. 2023 р.) / за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2023. – Т. 2. – С. 27-29.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7426-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleSWOT-АНАЛІЗ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези співробітників та викладачів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Volume-2-collection-27-29.pdf167,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.