Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 621 по 640 из 1807
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2023 | СТОРІТЕЛЛІНГ В ОСВІТІ | Литвин, С.В. |
2023 | НАЛАШТУВАННЯ СИСТЕМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ НА ЗАСАДАХ ПЕДАГОГІЧНОГО ДИЗАЙНУ | Литвин, О.В. |
2023 | ПІДГОТОВКА ВИКЛАДАЧІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНСЬКІЙ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНІЙ АКАДЕМІЇ НА ОСНОВІ ПАРТНЕРСТВА | Коваленко, О. Е.; Коваленко, Д. В.; Брюханова, Н. О.; Корольова, Н. В. |
2023 | СПЕЦИФІКА ВХІДНОЇ ДІАГНОСТИКИ ЗАГАЛЬНОЇ МУЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА | Жога, Р. А. |
2023 | ЗНАЧЕННЯ АКМЕОЛОГІЧНОГО ПІДХОДУ У ФОРМУВАННІ КОМПЕТЕНТНОЇ ОСОБИСТОСТІ ПЕДАГОГА ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ | Спицин, Р. П. |
2023 | ПРОБЛЕМА ЗАГАЛЬНОНАВЧАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ ЗВО В УМОВАХ ВОЄННОГО/ПІСЛЯВОЄННОГО СТАНУ | Брюханова, Н.О.; Замчий, С.В. |
2023 | ДО ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ МОДЕЛЮВАННЯ АСПЕКТІВ ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ | Бачієва, Л.О. |
2023 | РЕАЛІЗАЦІЯ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ У ФАХОВІЙ ПІДГОТОВЦІ ЗАСОБАМИ ПЕДАГОГІЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ | Бакатанова, В.Б. |
2023 | ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ОСВІТІ | Борисенко, Д. В. |
2023 | AN ANALYSIS OF THE METHODS OF DECOMPOSING THE FUNCTION INTO A FOURIER SERIES | Mezerya, Andrey |
2022 | АНАЛІЗ ФАКТОРІВ, ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА РІВЕНЬ ЯКОСТІ СПЕЦІАЛЬНОГО ОДЯГУ | Шопіна, Т.П. |
2022 | INNOVATIVE TECHNOLOGY OF COTTAGE CHEESE DESSERT "ENERGY" USING FOOD ADDITIVE MAGNETOFOOD | Tsykhanovska, I; Alexandrov, A; Gontar, T; Kovilyov, D; Vovk, V |
2022 | ), Minka Alevtina (гр. ДТ ПОХ 21 млб) STUDY OF NANOASSOCIATES OF FOOD NANOADDITIONS MAGNETOFOOD USING INFRARED SPECTROSCOPY | Tsykhanovska, I; Alexandrov, A; Tyazhlova, V |
2022 | АНАЛІЗ ІНСТАЛЯЦІЇ, ЯК ТВОРУ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА, ЩО НАЛЕЖИТЬ ДО ОДНОГО З НАВЕДЕНИХ ФОРМ CONTEMPORARY ART | Попова, Т.І. |
2022 | МАСОВА КУЛЬТУРА ТА МАСОВЕ МИСТЕЦТВО В РОБОТАХ ВАЛЬТЕРА БЕН’ЯМІНА» ТА ТЕОДОРА АДОРНО | Попова, Т.І. |
2022 | ТЕХНОЛОГІЯ УДОСКОНАЛЕННЯ МАФФІНІВ ЧЕРЕЗ ЗАМІНУ ЦУКРУ | Нечіпор, С.В. |
2022 | ДИЗАЙН-ПРОЄКТУВАННЯ КОЛЕКЦІЇ ЖІНОЧИХ ШТАНІВ З ДЖИНСОВОЇ ТКАНИНИ | Нечіпор, С.В. |
2022 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ЗАМІННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Нечіпор, С.В. |
2022 | ІНДУСТРІЯ МОДИ ПІД ЧАС ВІЙНИ В УКРАЇНІ | Нечіпор, С.В. |
2022 | ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАДОВОЛЕНОСТІ ЖІНОК ПОХИЛОГО ВІКУ АСОРТИМЕНТОМ ОДЯГУ | Нікуліна, А.В. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 621 по 640 из 1807