Тези співробітників та викладачів Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 621 по 640 из 1807
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023СТОРІТЕЛЛІНГ В ОСВІТІЛитвин, С.В.
2023НАЛАШТУВАННЯ СИСТЕМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ НА ЗАСАДАХ ПЕДАГОГІЧНОГО ДИЗАЙНУЛитвин, О.В.
2023ПІДГОТОВКА ВИКЛАДАЧІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНСЬКІЙ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНІЙ АКАДЕМІЇ НА ОСНОВІ ПАРТНЕРСТВАКоваленко, О. Е.; Коваленко, Д. В.; Брюханова, Н. О.; Корольова, Н. В.
2023СПЕЦИФІКА ВХІДНОЇ ДІАГНОСТИКИ ЗАГАЛЬНОЇ МУЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВАЖога, Р. А.
2023ЗНАЧЕННЯ АКМЕОЛОГІЧНОГО ПІДХОДУ У ФОРМУВАННІ КОМПЕТЕНТНОЇ ОСОБИСТОСТІ ПЕДАГОГА ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИСпицин, Р. П.
2023ПРОБЛЕМА ЗАГАЛЬНОНАВЧАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ ЗВО В УМОВАХ ВОЄННОГО/ПІСЛЯВОЄННОГО СТАНУБрюханова, Н.О.; Замчий, С.В.
2023ДО ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ МОДЕЛЮВАННЯ АСПЕКТІВ ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІБачієва, Л.О.
2023РЕАЛІЗАЦІЯ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ У ФАХОВІЙ ПІДГОТОВЦІ ЗАСОБАМИ ПЕДАГОГІЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯБакатанова, В.Б.
2023ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ОСВІТІБорисенко, Д. В.
2023AN ANALYSIS OF THE METHODS OF DECOMPOSING THE FUNCTION INTO A FOURIER SERIESMezerya, Andrey
2022АНАЛІЗ ФАКТОРІВ, ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА РІВЕНЬ ЯКОСТІ СПЕЦІАЛЬНОГО ОДЯГУШопіна, Т.П.
2022INNOVATIVE TECHNOLOGY OF COTTAGE CHEESE DESSERT "ENERGY" USING FOOD ADDITIVE MAGNETOFOODTsykhanovska, I; Alexandrov, A; Gontar, T; Kovilyov, D; Vovk, V
2022), Minka Alevtina (гр. ДТ ПОХ 21 млб) STUDY OF NANOASSOCIATES OF FOOD NANOADDITIONS MAGNETOFOOD USING INFRARED SPECTROSCOPYTsykhanovska, I; Alexandrov, A; Tyazhlova, V
2022АНАЛІЗ ІНСТАЛЯЦІЇ, ЯК ТВОРУ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА, ЩО НАЛЕЖИТЬ ДО ОДНОГО З НАВЕДЕНИХ ФОРМ CONTEMPORARY ARTПопова, Т.І.
2022МАСОВА КУЛЬТУРА ТА МАСОВЕ МИСТЕЦТВО В РОБОТАХ ВАЛЬТЕРА БЕН’ЯМІНА» ТА ТЕОДОРА АДОРНОПопова, Т.І.
2022ТЕХНОЛОГІЯ УДОСКОНАЛЕННЯ МАФФІНІВ ЧЕРЕЗ ЗАМІНУ ЦУКРУНечіпор, С.В.
2022ДИЗАЙН-ПРОЄКТУВАННЯ КОЛЕКЦІЇ ЖІНОЧИХ ШТАНІВ З ДЖИНСОВОЇ ТКАНИНИНечіпор, С.В.
2022ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ЗАМІННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВНечіпор, С.В.
2022ІНДУСТРІЯ МОДИ ПІД ЧАС ВІЙНИ В УКРАЇНІНечіпор, С.В.
2022ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАДОВОЛЕНОСТІ ЖІНОК ПОХИЛОГО ВІКУ АСОРТИМЕНТОМ ОДЯГУНікуліна, А.В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 621 по 640 из 1807