Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 1827
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2024 | ПРОЕКТУВАННЯ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ОСНОВІ КЕЙС-ТЕХНОЛОГІЇ | Грінкер, К.О. |
2024 | ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО БУДІВЕЛЬНИКА | Гагатік, Н.О. |
2024 | МЕТОДИЧНА КУЛЬТУРА МАЙБУТНЬОГО МАГІСТРА З ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ЯК ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА | Брюханова, Н.О.; Пєлих, А. А. |
2024 | ГОТОВНІСТЬ ДО САМОСТІЙНОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ | Брюханова, Н.О.; Замчій, С.В. |
2024 | ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПЕДАГОГІЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ | Брюханова, Н.О.; Бендес, В.В. |
2024 | ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ФАХОВИХ ПЕДАГОГІЧНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ: СУЧАСНІ ВИМОГИ І ПРОПОЗИЦІЇ | Брюханова, Н.О.; Бендес, В.В. |
2024 | РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ БУДІВЕЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА | Брюханова, Н.О.; Амецинський, Д.В. |
2024 | ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ У ПЕДАГОГІВ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ | Британ, Ю.А.; Кекало, В.Б. |
2024 | ФІЛОСОФСЬКІ ОСНОВИ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОЄКТУВАННЯ ЯК СКЛАДОВА ЗМІСТУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ | Божко, Н.В.; Брюханова, Н.О.; Іодковський, П.Ю. |
2024 | ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ – ЗНАЧЕННЯ, ЗМІСТ, ОРГАНІЗАЦІЯ | Божко, Н.В.; Арлачов, В.В. |
2024 | ПІДПРИЄМНИЦЬКА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ: КРИТИЧНА НЕОБХІДНІСТЬ У СУЧАСНІЙ ЕКОНОМІЦІ | Бачурін, І. О. |
2024 | ОЦІНКА ЯКОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ В УМОВАХ ДУАЛЬНОГО НАВЧАННЯ ЗАСОБАМИ КВАЛІМЕТРИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ | Бакатанова, В.Б. |
2024 | ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКА ВИКЛАДАЧІВ ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ІНЖЕНЕРНОПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ | Арлачов, К.В. |
2024 | САМООСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ – ЗНАЧЕННЯ, СТРУКТУРА, УМОВИ ФОРМУВАННЯ | Амецинський Д.В. |
2024 | ОСНОВНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ | Подольський, М. М. |
2024 | ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ У ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ | Паньків, М. М. |
2024 | ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ» | Олійник, Н. Ю. |
2024 | НЕОБХІДНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ BLOCKCHAIN В ОСВІТНІЙ ГАЛУЗІ | Криворучко, Г.В. |
2024 | САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | Гонтар, Т. Б. |
2024 | АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА РЕСТОРАННОЇ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | Галясний, І. В.; Літвінова, К. А. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 1827