Тези співробітників та викладачів Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 380 of 1654
Issue DateTitleAuthor(s)
2022ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ЗБИВАНИХ ДЕСЕРТНИХ СТРАВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯСвідло, К.В.; Липовий, Д.В.
2022ІНВЕСТИЦІЇ ПІД ЧАС ВІЙНИ: ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИПорсюрова, І. П.
2022ІНКЛЮЗИВНИЙ СЕРВІС В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИПаньків, М. М.
2022ЕЛЕКТРОННА ТОРГІВЛЯ В УКРАЇНІ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИПак, А. В.; Власенко, К. І.
2022THEORETICAL ASPECTS OF PERSONALIZED MARKETING COMMUNICATIONSObydіennova, Tetiana; Yumaeva, Elvira
2022MODERN MARKETING AS A MANAGEMENT ACTIVITYObydіennova, Tetiana; Novozhilova, Anastasia
2022INTERNET MARKETING COMMUNICATIONS IN BUSINESSObydіennova, Tetiana
2022РОЛЬ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ У ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІЛиповий, Д. В.
2022ПЕРСПЕКТИВИ ВІДНОВЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАКуниця, К. В.
2022АРГУМЕНТИ ЩОДО ВПЛИВУ МАРКЕТИНГУ ДОВІРИ НА КАПІТАЛІЗАЦІЮ КОМПАНІЙКононов, О.І.
2022ВПЛИВ VUCA ТА МАРКЕТИНГУ ДОВІРИ НА КАПІТАЛІЗАЦІЮ КОМПАНІЙ В УМОВАХ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇКононов, О.І.
2022ВІЙСЬКОВИЙ ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ ТУРИЗМ – ФІКЦІЯ ЧИ РЕАЛІЯ?Ковальчук, Ю. О.; Яковчук, О. В.
2022ТРЕТИННИЙ СЕКТОР ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ ТА ЙОГО ЗНАЧЕННЯ У ВОЄННИЙ ПЕРІОДКандиба, Ю. І.
2022ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ІНГРЕДІЄНТУ – НУТ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВКалина, В.С.
2022ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ДОСЛІДЖЕНЬ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇЗапаренко, Г. В.; Гонтар, Т. Б.
2022ОСОБЛИВОСТІ ІНТЕГРОВАНИХ МАРКЕТИНГОВИХ КОМУНІКАЦІЙЄвченко, В.В.; Яценко, Б.В.
2022ПІДХОДИ ДО ВИВЧЕННЯ КОНКУРЕНТІВЄвченко, В.В.; Шамро, М.В.
2022УМОВИ РОЗВИТКУ ТА УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМНИМ БІЗНЕСОМЄвченко, В.В.
2022СУЧАСНИЙ СТАН ІТ-СЕКТОРУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИДяченко, К. С.
2022ТРАНСФОРМАЦІЯ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ ПІД ЧАС ВІЙНИДобровольська, Н. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 380 of 1654