Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1971-1980 из 2029.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНОГО СОУСУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯДмитренко, А.Д.
2023СТАЛА ПОВЕДІНКА СПОЖИВАЧА В ІНДУСТРІЇ МОДИСінітенкова, Марія Вадимівна
2023МОТИВАЦІЇ СПІВРОБІТНИКІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХГуров, М. Д.
2023ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИКовальчук, М. С.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА З НЕТРАДИЦІЙНИМИ ВИДАМИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИКурят, А.Ю.
2023ВИКОРИСТАННЯ ШРОТІВ ОЛІЙНИХ І ЗЛАКОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА ЦУКРОВОГОКравченко, А.А.
2023ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТУ ЗНІЖЕННОЇ КАЛОРІЙНОСТІ НА ОСНОВІ ПІСОЧНОГО НАПІВФАБРИКАТУКозуб, Ю.В.
2023ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ РОСЛИННИХ ОЛІЙ В ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТІВКуріпка, О. О.
2023ОСОБЛИВОСТІ МОТИВАЦІЇ СПІВРОБІТНИКІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІКосенко, Д. В.
2023ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ В МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗАКЛАДІВ HORECAКалініченко, А.І.