Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1841-1850 из 1901.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАСТОСУВАННЯ КВЕРЦЕТИНВМІСНОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕФІРУЛазарєва, Т. А.; Кузьменкова, О.В.
2024ФОРМУВАННЯ КРЕАТИВНОГО МИСЛЕННЯ У ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИЛазарєв, М. І.; Лазарєва, Т. А.
2024ДЕЯКІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИБабаєва, О.В
2024СУЧАСНІ НАПРЯМКИ ЗАЛУЧЕННЯ САПР ОДЯГУБорисенко, Д.В.; Максименкова, Н.В.
2024ХАРАКТЕРИСТИКА ЕТАПІВ ФОРМУВАННЯ FASHION-ІНДУСТРІЇНікуліна, А.В.
2024МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ ТА PR В ІНДУСТРІЇ МОДИНікуліна, А.В.
2024АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА РЕСТОРАННОЇ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАГалясний, І. В.; Літвінова, К. А.
2024ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМ ЗАМІНИ ЦУКРУ В ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗМЕНШЕНИМ ГЛІКЕМІЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМГалясний, І.В.; Анісімова, М.А.
2024ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ»Олійник, Н. Ю.
2024САМООСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ – ЗНАЧЕННЯ, СТРУКТУРА, УМОВИ ФОРМУВАННЯАмецинський ч, Амецинський Д.В.