Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6965
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorКайда, Н. С.-
dc.date.accessioned2021-12-13T10:35:02Z-
dc.date.available2021-12-13T10:35:02Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6965-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВО-СТЕЙ ЖЕЛЕЙНО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ХАР-ЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
преп конф 18-19 - весь сборник-12-13.pdf295,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.