Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5117
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.date.accessioned2016-08-29T08:48:13Z-
dc.date.available2016-08-29T08:48:13Z-
dc.date.issued2016-08-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5117-
dc.description.abstractВизначення впливу термоциклічних навантажень на змінення основних властивостей олії. У попередніх дослідженнях було встановлено, що використання ліпідо-магнетитової суспензії значно підвищує термін зберігання різних рослинних олій та твердих жирів [19-23]. Але залишається не вивченим вплив кількості ЛМС на зниження ступеню вплив добавки на олію при їх нагріванні в циклічному режимі.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectтермоциклічні навантаженняen_US
dc.subjectвластивості оліїen_US
dc.subjectокиснення олійen_US
dc.subjectвплив добавки на оліюen_US
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 4)en_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AleksandrovaStihanovskaya3.docx13,03 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.