Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5116
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александров, О.В. | - |
dc.contributor.author | Цихановська, І.В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-29T08:37:40Z | - |
dc.date.available | 2016-08-29T08:37:40Z | - |
dc.date.issued | 2016-08 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5116 | - |
dc.description.abstract | Дослідження впливу магнетитової суспензії на гальмування процесу окиснення і термоперетворення в системі: олія – ліпідо-магнетитова суспензія, а також на показники якості олії, що піддається впливу температури і дії кисню в процесі циклічної термообробки. Речовини та методики, що використовувались у дослідженні. В дослідженні використовувалась олія соняшникова рафінована дезодорована у відповідності до ДСТУ 4492:2005. Показники якості в оліях визначалися за допомогою величин наступних чисел: йодного, пероксидного, кислотного, згідно зі стандартними методами. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | гальмування процесу окиснення | en_US |
dc.subject | термоперетворення | en_US |
dc.subject | вплив магнетитової суспензії | en_US |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 3) | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovaStihanovskaya2.docx | 17,4 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.