Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5116
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.date.accessioned2016-08-29T08:37:40Z-
dc.date.available2016-08-29T08:37:40Z-
dc.date.issued2016-08-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5116-
dc.description.abstractДослідження впливу магнетитової суспензії на гальмування процесу окиснення і термоперетворення в системі: олія – ліпідо-магнетитова суспензія, а також на показники якості олії, що піддається впливу температури і дії кисню в процесі циклічної термообробки. Речовини та методики, що використовувались у дослідженні. В дослідженні використовувалась олія соняшникова рафінована дезодорована у відповідності до ДСТУ 4492:2005. Показники якості в оліях визначалися за допомогою величин наступних чисел: йодного, пероксидного, кислотного, згідно зі стандартними методами.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectгальмування процесу окисненняen_US
dc.subjectтермоперетворенняen_US
dc.subjectвплив магнетитової суспензіїen_US
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 3)en_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AleksandrovaStihanovskaya2.docx17,4 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.