Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4940
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКареліна, І.Е.-
dc.date.accessioned2016-06-03T07:01:47Z-
dc.date.available2016-06-03T07:01:47Z-
dc.date.issued2016-06-03-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4940-
dc.description.abstractРетуш (франц. retoucher - підмальовувати, підправляти) — художня обробка зображень з метою їх покращення, стилізації та усунення дефектів. Ретуш включає в себе: кадрування (видалення непотрібних областей, зміна розміру); експокорекцію (освітлення, затемнення, контрастність); обробку шкіри (усунення тимчасових дефектів і т.і.); переведення зображення з чорно-білого в кольорове і навпаки; сепію, тонування знімка; стилізацію фотографії; домальовування вручну деяких елементів і багато іншого. Провести порівняльний аналіз сучасних технологій ретуші та надати рекомендації щодо їх використання.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectретушuk_UK
dc.subjectретуш фотографійuk_UK
dc.subjectкадруванняuk_UK
dc.subjectекспокорекціяuk_UK
dc.subjectобробка шкіриuk_UK
dc.subjectпереведення зображення з чорно-білого в кольорове і навпакиuk_UK
dc.subjectдомальовування вручнуuk_UK
dc.titleРЕТУШ ФОТОГРАФІЙ. ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет ІТВО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Karelina.docx14,41 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.