Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4855
Название: Видання професорсько-викладацького складу та співробітників кафедри теплоенергетики та енергозбереження Української інженерно-педагогічної академії (2009–2014 рр.)
Авторы: Єрьоміна, О. І.
Карпенко, С. В.
Ніколаєва, Т. Ю.
Ніколаєнко, Н. М.
Ключевые слова: кафедра теплоенергетики та енергозбереження
теплоенергетика
енергозбереження
видання кафедр
Дата публикации: 13-мая-2016
Библиографическое описание: Видання професорсько-викладацького складу та співробітників кафедри теплоенергетики та енергозбереження Української інженерно-педагогічної академії (2009–2014 рр.) [Текст] : наук.- допоміж. бібліогр. покажч. / Укр. інж.-пед. акад. ; уклад.: О. І. Єрьоміна, С. В. Карпенко, Т. Ю. Ніколаєва; наук. ред. Н. М. Ніколаєнко. – Х. : УІПА, 2014. – 110 с. – (Праці кафедр УІПА).
Краткий осмотр (реферат): Бібліографічний покажчик присвячено 55-річчю УІПА. Покажчик містить наукові, навчальні, навчально-методичні видання, статті з періодичних та продовжуваних видань, автореферати дисертацій, створені викладачами і співробітниками кафедри теплоенергетики та енергозбереження у 2009–2014 рр. Видання буде корисним для спеціалістів у сфері теплоенергетики та енергозбереження: викладачам, аспірантам і студентам ВНЗ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/4855
Располагается в коллекциях:Бібліографічні покажчики та бібліографічні списки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
teploen.pdf1,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.