Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4815
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКатрич, О. О.-
dc.contributor.authorТріщ, А. Р.,-
dc.contributor.authorДенисенко, А. М.,-
dc.contributor.authorДіденко, Н. В.-
dc.date.accessioned2016-03-28T09:30:26Z-
dc.date.available2016-03-28T09:30:26Z-
dc.date.issued2016-03-28-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4815-
dc.description.abstractПроцеси, що впливають на якість продукції мають різну природу, тобто їх показники якості різні та вони мають різні шкали оцінювання, але на сьогодні не існує єдиної методики їх оцінювання, крім того різноманітність кваліметричних методів оцінювання вимагає глибокого наукового дослідження в частині оптимальності та ефективності. Аналіз наукової літератури показав, що існуючі математичні моделі (функції бажаності) дозволяють оцінювати якість продукції та процесів різної природи, але не розроблено дієвого кваліметричного інструменту для їх застосування на виробництві. Для ефективного застосовувати функцій бажаності на практиці, при оцінюванні процесів, пропонується застосовувати їх числові, які дозволяють отримати інтервальні показники якості процесів, що дозволить зробити універсальну стандартизовану методику, яка може бути застосована при оцінці будь – яких процесів не залежно від їх складності. Розглянуто ряд практичних задач, які можуть виникати при оцінюванні процесів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectфункція бажаностіuk_UK
dc.subjectякість процесуuk_UK
dc.subjectбезрозмірна шкалаuk_UK
dc.subjectінтервал якостіuk_UK
dc.subjectоцінка якості процесуuk_UK
dc.titleКВАЛІМЕТРИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПРОЦЕСІВ РІЗНОЇ ПРИРОДИuk_UK
Располагается в коллекциях:Машинобудування (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Катрич О. О., Тріщ А. Р., Денисенко А. М., Діденко Н. В..pdf343,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.