Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 233
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2023 | АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЩОДО УПРАВЛІННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМ КАПІТАЛОМ КОМПАНІЙ В СФЕРІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ | Клименко, А.Б. |
2023 | БЛОКЧЕЙН: НОВА ГАЛУЗЬ ЕКОНОМІКИ | Кізілов, А.В. |
2023 | СУЧАСНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНИМИ РЕСУРСАМИ УКРАЇНСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ | Дронова, Д.С. |
2023 | ФОРМУВАННЯ АНТИКРИЗОВОГО КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ | Дронова, Д.С. |
2023 | ТЕНДЕРНА ДОКУМЕНТАЦІЯ: СУЧАСНІ ЗАКОНОДАВЧІ ВИМОГИ ТА ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТ | Годунов, С.Д. |
2023 | СЕНСОРНИЙ МАРКЕТИНГ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ПОСЛУГ | Годунов, С.Д. |
2023 | DIGITAL-МАРКЕТИНГ ТА ЙОГО ТЕНДЕНЦІЇ В УКРАЇНІ СТАНОМ НА 2023 РІК | Гіль, Б.С. |
2023 | ІННОВАЦІЇ ЯК СТРАТЕГІЧНИЙ ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ | Веркуш, Д.М. |
2023 | ВПЛИВ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА РОЗВИТОК СУСПІЛЬСТВА | Бурикін, О.М. |
2023 | ОСНОВНІ ТРЕНДИ МАРКЕТИНГУ | Брусєнцева, К.В. |
2023 | ІННОВАЦІЇ В СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Ботін, М.С. |
2023 | СОЦІАЛЬНИЙ МЕДІА-МАРКЕТИНГ ЯК ОСНОВА ІНТЕГРАЦІЇ ЛЮДЕЙ | Баскаков, Д.В. |
2023 | МЕТАФОРА Й МЕТОНІМІЯ ЯК СПОСІБ ТЕРМІНОТВОРЕННЯ | Ярошенко, Я. С. |
2023 | ОСОБЛИВОСТІ УСНОГО ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ ФАХІВЦЯ | Швець, Д. Д. |
2023 | ГЕНДЕР В ОСВІТІ | Червона, Аліса |
2023 | КОМПЛЕКС ГЕНДЕРНИХ ЗНАНЬ І НАВИЧОК ЯК ОБОВ’ЯЗКОВИЙ СКЛАДНИК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ І ПЕДАГОГИНЬ | Щербак, С. С. |
2023 | ДИСИДЕНТСЬКИЙ РУХ В УКРАЇНІ | Сивеєва, Дар’я |
2023 | ПРОЯВИ СЕКСИЗМУ Й АНДРОЦЕНТРИЗМУ В ПРОФЕСІЙНОМУ СПІЛКУВАННІ | Ретинська, С.М. |
2023 | ФОРМУВАННЯ Й ІНТЕРПРЕТАЦІЯ АЛЮЗІЇ ЯК ДЖЕРЕЛА ІМПЛІЦИТНОЇ ОЦІНКИ ХУДОЖНЬОГО ОБРАЗУ | Пополітов, Данило |
2023 | ПЕРЛИНИ КУЛЬТУРИ АЗЕРЖАЙДЖАНУ. ТАЄМНИЦІ ДІВОЧОЇ ВЕЖІ | Анар, Мірзоєв |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 233