Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4644
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александров, О.В. | - |
dc.contributor.author | Ілюха, М.Г. | - |
dc.contributor.author | Скородумова, О.Б. | - |
dc.contributor.author | Цихановська, І.В. | - |
dc.contributor.author | Барсова, З.В. | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-14T08:36:56Z | - |
dc.date.available | 2015-07-14T08:36:56Z | - |
dc.date.issued | 2015-07-14 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4644 | - |
dc.description.abstract | Визначення оптичної густини експериментальних олій після термоциклування Змінення величини оптичної густини визначали на зразках олії, яку відбирали після смаження пончиків в умовах термоциклічних навантажень (багаторазове смаження нових пончиків в експериментальній олії). Кількість термоциклів – 10. Наважка пончиків для смаження – 35 г. Кількість олії для смаження – 250 г. Після кожного циклу смаження відбирали по 10 г олії для визначення оптичної густини. Одержані експериментальні зразки олії досліджували через 1, 3 та 7 діб після смаження. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | домішки ліпідо-магнетитової суспензії (ЛМС) | uk_UK |
dc.subject | термоциклування | uk_UK |
dc.subject | оптична густина | uk_UK |
dc.subject | спектральний аналіз | uk_UK |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМОЦИКЛУВАННЯ (частина 4) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova6.docx | 39,12 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.