Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4644
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorІлюха, М.Г.-
dc.contributor.authorСкородумова, О.Б.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorБарсова, З.В.-
dc.date.accessioned2015-07-14T08:36:56Z-
dc.date.available2015-07-14T08:36:56Z-
dc.date.issued2015-07-14-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4644-
dc.description.abstractВизначення оптичної густини експериментальних олій після термоциклування Змінення величини оптичної густини визначали на зразках олії, яку відбирали після смаження пончиків в умовах термоциклічних навантажень (багаторазове смаження нових пончиків в експериментальній олії). Кількість термоциклів – 10. Наважка пончиків для смаження – 35 г. Кількість олії для смаження – 250 г. Після кожного циклу смаження відбирали по 10 г олії для визначення оптичної густини. Одержані експериментальні зразки олії досліджували через 1, 3 та 7 діб після смаження.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectдомішки ліпідо-магнетитової суспензії (ЛМС)uk_UK
dc.subjectтермоциклуванняuk_UK
dc.subjectоптична густинаuk_UK
dc.subjectспектральний аналізuk_UK
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМОЦИКЛУВАННЯ (частина 4)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova6.docx39,12 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.