Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4296
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаряга А.-
dc.date.accessioned2015-06-16T07:46:20Z-
dc.date.available2015-06-16T07:46:20Z-
dc.date.issued2015-06-16-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4296-
dc.titleРОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Garyaga.docx14,28 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.