Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4063
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Тріщ, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Катрич, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-09T09:10:59Z | - |
dc.date.available | 2015-02-09T09:10:59Z | - |
dc.date.issued | 2015-02-09 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4063 | - |
dc.description.abstract | У статті класифіковано показники якості процесів СУЯ за признаком оптимальності та запропоновано коефіцієнти для їх кількісного оцінювання. Міжнародні стандарти ISO серії 9000 диктують нові вимоги до оцінювання, прогнозування та управління на підприємствах з метою забезпечення і підтримання високого рівня якості продукції. Сутність сучасного управління полягає в управлінні якістю процесів, що повинно призвести до забезпечення якості продукції. Для належного управління якістю процесів необхідно здійснювати їх оцінювання, і оцінки повинні мати кількісне вираження. Тобто, необхідно розробити методи і методики кількісного оцінювання процесів, які дозволять ними управляти. Структурний аналіз СУЯ та її складових показав, що процеси мають різнорідну природу, вони по різному впливають на якість готової продукції, їх показники є різнорозмірними та змінюються з часом. Такі особливості утруднюють задачу оцінювання якості процесів, зокрема для отримання узагальненого показника якості. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | система управління якістю | uk_UK |
dc.subject | показник якості | uk_UK |
dc.subject | коефіцієнт якості | uk_UK |
dc.title | ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПРОЦЕСІВ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ (СУЯ) ПІДПРИЄМСТВ ЗГІДНО ВИМОГ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ISO СЕРІЇ 9000 | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Машинобудування (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
21.pdf | 294,61 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.