Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
Навчальні видання (Факультет технологічний)
Наукові видання (Факультет технологічний)
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 35.
назад
1
2
3
4
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПРОБЛЕМИ ТЕХНОЛОГІЇ ШОКОЛАДНИХ КЕКСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ МІНЕРАЛЬНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ ХВОРИХ НА АНЕМІЮ ПРИМЕНЕНИЕ ИНТЕРАКТИВНЫХ МЕТОДОВ ОБУЧЕНИЯ В ВУЗЕ
Бутенко, К. Є.
2017
РОЗВИВАЛЬНІ ЦІЛІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ
Благий, О.С.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ:ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ
Денисенко, А.А.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБІ З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР»
Дурнєва, Т. А.
2017
СПАДКОЄМНІСТЬ ПРИ ГРАФІЧНІЙ РОЗРОБЦІ ДИЗАЙН-ПРОДУКТУ
Борисенко, Д. В.
2017
ПРІОРИТЕТНІСТЬ ПРИ РОЗРОБЦІ ДИЗАЙН-ПРОДУКТУ
Борисенко, Д. В.
2017
САПР ОДЯГУ JULIVI
Гончарова, О.М.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ «ТЕХНОЛОГІЯ ЖИТНЬОГО ХЛІБА З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР»
Любицька, В.В.
2017
МОЖЛИВОСТІ КОНСТРУКТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В МЕЖАХ ПРОГРАМНОГО КОМПЛЕКСУ «JULIVI»
Нікуліна, А.В.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ ПРИГОТУВАННЯ М`ЯСА ПРИ НИЗЬКИЙ ТЕМПЕРАТУРІ
Горченкова, К. А.
Просмотр
Автор
4
Нечуйвітер, О.П.
3
Александров, О.В.
3
Гонтар, Т.Б.
3
Литвин, О.М.
3
Цихановська, І.В.
2
Борисенко, Д. В.
2
Гончарова, О.М.
2
Невальоний, В.С.
2
Нечіпор, С.В.
2
Попова, Т.І.
.
дальше >