Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
Навчальні видання (Факультет технологічний)
Наукові видання (Факультет технологічний)
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 35.
назад
1
2
3
4
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПРОБЛЕМИ ТЕХНОЛОГІЇ ШОКОЛАДНИХ КЕКСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ МІНЕРАЛЬНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ ХВОРИХ НА АНЕМІЮ ПРИМЕНЕНИЕ ИНТЕРАКТИВНЫХ МЕТОДОВ ОБУЧЕНИЯ В ВУЗЕ
Бутенко, К. Є.
2017
РОЗВИВАЛЬНІ ЦІЛІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ
Благий, О.С.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ:ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ
Денисенко, А.А.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБІ З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР»
Дурнєва, Т. А.
2017
СПАДКОЄМНІСТЬ ПРИ ГРАФІЧНІЙ РОЗРОБЦІ ДИЗАЙН-ПРОДУКТУ
Борисенко, Д. В.
2017
ПРІОРИТЕТНІСТЬ ПРИ РОЗРОБЦІ ДИЗАЙН-ПРОДУКТУ
Борисенко, Д. В.
2017
САПР ОДЯГУ JULIVI
Гончарова, О.М.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ «ТЕХНОЛОГІЯ ЖИТНЬОГО ХЛІБА З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР»
Любицька, В.В.
2017
МОЖЛИВОСТІ КОНСТРУКТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В МЕЖАХ ПРОГРАМНОГО КОМПЛЕКСУ «JULIVI»
Нікуліна, А.В.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ ПРИГОТУВАННЯ М`ЯСА ПРИ НИЗЬКИЙ ТЕМПЕРАТУРІ
Горченкова, К. А.
Просмотр
Автор
1
Александров, О. В.
1
Байстрюченко, А.
1
Благий, О.С.
1
Бутенко, К. Є.
1
Ведерникова, І. О.
1
Гелла, Т.П.
1
Голіусов, В. О.
1
Горченкова, К. А.
1
Гуренко, І.
1
Денисенко, А.А.
.
< предыдущая
дальше >
Has File(s)
35
true