Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
Навчальні видання (Факультет технологічний)
Наукові видання (Факультет технологічний)
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 102.
назад
1
2
3
4
...
11
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2015-06-16
ДОСЛІДЖЕННЯ ГАЗОУТВОРЮВАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО РИСОВОГО ТІСТА
Алексенко В.О., Нурєєва А.В.
2015-06-16
ЩЕКОВАЯ ДРОБИЛКА
Амангельдыева А.
2015-06-16
SMART-TEXTILE
Багандова Елена
2015-06-16
ВАЛКОВАЯ ДРОБИЛКА
Базарова Г.
2015-06-16
СКЛАДАННЯ ДОБОВОГО РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ
Бершадський Б.В.
2015-06-16
ДОСЛІДЖЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПРЯНИКОВИХ ВИРОБІВ ТА ВПЛИВ УМОВ ЗБЕРІГАНЯ НА ЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУ
Безпалова В.
2015-06-16
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ ЯБЛУЧНОГО СОКУ РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ
Безсонова В.
2015-06-16
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІДВИЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Більченко Ю.Ю.
2015-06-16
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ НІТРАТІВ В ДОМАШНІХ І МАГАЗИННИХ ОВОЧАХ. ПОРІВНЯННЯ КІЛЬКОСТІ НІТРАТ-ІОНІВ В НИХ
Блонська Д.С.
2015-06-16
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В ЯКОСТІ ЗБАГАЧУЮЧОЇ ДОБАВКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Бородай Д.
Просмотр
Автор
8
Скородумова, О.Б.
8
Ілюха, М.Г.
7
Александров, О.В.
7
Барсова, З.В.
7
Цихановська, І.В.
3
Барсова, З. В.
3
Бирюкова, Е.Н.
3
Устян Л.
2
Александрова, Н.А.
2
Гончарова, О.Н.
.
дальше >
Тема
3
домішки ліпідо-магнетитової суспе...
2
вяжущий композиционный материал
2
житній хліб
2
качество продукции
2
структурно-механічні властивості
2
термоцикли
2
термоциклування
1
"ужасный ребенок"
1
аналіз рослинних олій
1
аналіз свинячого жиру
.
дальше >