Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
Навчальні видання (Факультет технологічний)
Наукові видання (Факультет технологічний)
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 102.
назад
1
2
3
4
...
11
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2015-06-16
ДОСЛІДЖЕННЯ ГАЗОУТВОРЮВАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО РИСОВОГО ТІСТА
Алексенко В.О., Нурєєва А.В.
2015-06-16
ЩЕКОВАЯ ДРОБИЛКА
Амангельдыева А.
2015-06-16
SMART-TEXTILE
Багандова Елена
2015-06-16
ВАЛКОВАЯ ДРОБИЛКА
Базарова Г.
2015-06-16
СКЛАДАННЯ ДОБОВОГО РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ
Бершадський Б.В.
2015-06-16
ДОСЛІДЖЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПРЯНИКОВИХ ВИРОБІВ ТА ВПЛИВ УМОВ ЗБЕРІГАНЯ НА ЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУ
Безпалова В.
2015-06-16
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ ЯБЛУЧНОГО СОКУ РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ
Безсонова В.
2015-06-16
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІДВИЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Більченко Ю.Ю.
2015-06-16
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ НІТРАТІВ В ДОМАШНІХ І МАГАЗИННИХ ОВОЧАХ. ПОРІВНЯННЯ КІЛЬКОСТІ НІТРАТ-ІОНІВ В НИХ
Блонська Д.С.
2015-06-16
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В ЯКОСТІ ЗБАГАЧУЮЧОЇ ДОБАВКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Бородай Д.
Просмотр
Автор
8
Скородумова, О.Б.
8
Ілюха, М.Г.
7
Александров, О.В.
7
Барсова, З.В.
7
Цихановська, І.В.
3
Барсова, З. В.
3
Бирюкова, Е.Н.
3
Устян Л.
2
Александрова, Н.А.
2
Гончарова, О.Н.
.
дальше >
Тема
3
домішки ліпідо-магнетитової суспе...
2
вяжущий композиционный материал
2
житній хліб
2
качество продукции
2
структурно-механічні властивості
2
термоцикли
2
термоциклування
1
"ужасный ребенок"
1
аналіз рослинних олій
1
аналіз свинячого жиру
.
дальше >
Has File(s)
102
true