Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
Навчальні видання (Факультет технологічний)
Наукові видання (Факультет технологічний)
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 391-400 зі 448.
назад
1
...
37
38
39
40
41
42
43
...
45
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПРОБЛЕМИ ТЕХНОЛОГІЇ ШОКОЛАДНИХ КЕКСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ МІНЕРАЛЬНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ ХВОРИХ НА АНЕМІЮ ПРИМЕНЕНИЕ ИНТЕРАКТИВНЫХ МЕТОДОВ ОБУЧЕНИЯ В ВУЗЕ
Бутенко, К. Є.
2017
РОЗВИВАЛЬНІ ЦІЛІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ
Благий, О.С.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ:ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ
Денисенко, А.А.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБІ З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР»
Дурнєва, Т. А.
2017
СПАДКОЄМНІСТЬ ПРИ ГРАФІЧНІЙ РОЗРОБЦІ ДИЗАЙН-ПРОДУКТУ
Борисенко, Д. В.
2017
ПРІОРИТЕТНІСТЬ ПРИ РОЗРОБЦІ ДИЗАЙН-ПРОДУКТУ
Борисенко, Д. В.
2017
САПР ОДЯГУ JULIVI
Гончарова, О.М.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ «ТЕХНОЛОГІЯ ЖИТНЬОГО ХЛІБА З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР»
Любицька, В.В.
2017
МОЖЛИВОСТІ КОНСТРУКТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В МЕЖАХ ПРОГРАМНОГО КОМПЛЕКСУ «JULIVI»
Нікуліна, А.В.
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ ПРИГОТУВАННЯ М`ЯСА ПРИ НИЗЬКИЙ ТЕМПЕРАТУРІ
Горченкова, К. А.
Перегляд
Автор
31
Цихановська, І.В.
30
Александров, О.В.
17
Барсова, З. В.
10
Борисенко, Д. В.
10
Цихановская, И. В.
9
Гонтар, Т.Б.
9
Илюха, Н. Г.
9
Рябчиков, М. Л.
9
Скородумова, О. Б.
8
Александров, А. В.
.
далі >
Тема
3
безглютенова дієта
3
домішки ліпідо-магнетитової суспе...
3
раціональне харчування
3
текстильні матеріали
3
харчові добавки
3
харчування людини
2
engineer-teacher of sewing profile
2
professionally important qualities
2
борошняна продукція
2
борошняні кондитерські вироби
.
далі >
за датою випуску
143
2016
109
2014
102
2015
35
2017
22
2020
15
2012
10
2013
7
2011
1
2010
Has File(s)
444
true