Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
Навчальні видання (Факультет технологічний)
Наукові видання (Факультет технологічний)
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 311-320 из 448.
назад
1
...
29
30
31
32
33
34
35
...
45
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2016-09
ЗАЛУЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ІНЖЕНЕРІВ-ДИЗАЙНЕРІВ
Коробко, Д. Р.
2016-09
АНАЛІЗ СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ ПЕЧИВА, ЩО НАДХОДИТЬ НА СПОЖИВЧИЙ РИНОК М. ХАРКОВА
Калитка, Д.А.
2016-09
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА ТА КЛІТКОВИНИ ВИСІВОК ПРОСА
Князєва, Т.О.
2016-09
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З ЗБАЛАНСОВАНИМ ВМІСТОМ РОСЛИННИХ І ТВАРИННИХ БІЛКІВ
Іщенко, В.
2016-09
МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ
Кожухарь, О.І.
2016-09
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КУРЯЧИХ СУБПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ
Камчатна, М. В.
2016-09
ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТИВНОЇ МОЛОДІ
Ковнір, Ю. О.
2016-09
РОЗРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСОМ В ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДІЦІЙНОЇ СИРОВИНИ
Кобеняк, С.О.
2016-09
ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ- СИРЦЮ (частина 1)
Кравченко, К.В.
2016-09
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ СТВОРЕННЯ БІСКВІТУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Лещенко, К.В.
Просмотр
Автор
31
Цихановська, І.В.
30
Александров, О.В.
17
Барсова, З. В.
10
Борисенко, Д. В.
10
Цихановская, И. В.
9
Гонтар, Т.Б.
9
Илюха, Н. Г.
9
Рябчиков, М. Л.
9
Скородумова, О. Б.
8
Александров, А. В.
.
дальше >
Тема
3
безглютенова дієта
3
домішки ліпідо-магнетитової суспе...
3
раціональне харчування
3
текстильні матеріали
3
харчові добавки
3
харчування людини
2
engineer-teacher of sewing profile
2
professionally important qualities
2
борошняна продукція
2
борошняні кондитерські вироби
.
дальше >
по дате выпуска
143
2016
109
2014
102
2015
35
2017
22
2020
15
2012
10
2013
7
2011
1
2010
Has File(s)
444
true