Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2981
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Овчаренко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Ovcharenko, V. V. | - |
dc.date.accessioned | 2014-02-11T13:56:10Z | - |
dc.date.available | 2014-02-11T13:56:10Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.issn | 2225-6660 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2981 | - |
dc.description | Овчаренко, В. В. Влияние наклепа на шероховатость поверхности при торцовом фрезеровании [Текст] / В. В. Овчаренко // Якість технологій та освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2013. - Вип. 3 . - С. 25-28 | uk_UK |
dc.description.abstract | The educed complex intercommunication between cold hardening and quality of the treated detail allowed to work out a plan of specifications control of quality and exactness of the treated surface in the cross-section of detail. Виявлений комплексний взаємозв'язок між нагартуванням і якістю обробленої деталі дозволив розробити схему управління характеристиками якості і точності обробленої поверхні в поперечному перерізі деталі. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UK |
dc.subject | roughness | uk_UK |
dc.subject | cold hardening | uk_UK |
dc.subject | plastic strain | uk_UK |
dc.subject | microhardness | uk_UK |
dc.subject | шорсткість | uk_UK |
dc.subject | нагартування | uk_UK |
dc.subject | пластичне деформування | uk_UK |
dc.subject | мікротвердість | uk_UK |
dc.title | ВЛИЯНИЕ НАКЛЕПА НА ШЕРОХОВАТОСТЬ ПОВЕРХНОСТИ ПР ТОРЦОВОМ ФРЕЗЕРОВАНИИ | uk_UK |
dc.title.alternative | INFLUENCE OF OF COLD HARDENING ON SURFACE ROUGHNESS AT CUTOFF MILLING | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Інші видання (Факультет ІТВО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7.pdf.pdf | 337,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.