Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2976
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБреус, В. А.-
dc.contributor.authorBreus, V. A.-
dc.date.accessioned2014-02-11T08:03:11Z-
dc.date.available2014-02-11T08:03:11Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.issn2225-6660-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2976-
dc.descriptionБреус, В. А. Системи управління якістю поставок бортового харчування, відповідність вимогам міжнародних стандартів [Текст] / В. А. Бреус // Якість технологій та освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2013. - Вип. 3. - С. 8-13.uk_UK
dc.description.abstractThe problem of providing quality services to the example of supply catering crew and passengers. Obtained for the best possible position on the basis of which the system was used in conjunction with TQM mathematical model. Розглянуто питання надання якісної послуги на прикладі поставок бортового харчування екіпажу і пасажирам. Виділено найбільш кращі позиції, на підставі яких була застосована система TQM в комплексі з математичною моделлю.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherUkrainian Engineering Pedagogics Academyuk_UK
dc.subjectQuality controluk_UK
dc.subjectquality improvementuk_UK
dc.subjecttotal quality managementuk_UK
dc.subjectquality assurance of production processuk_UK
dc.subjectquality control and production processesuk_UK
dc.subjectконтроль якостіuk_UK
dc.subjectпідвищення якостіuk_UK
dc.subjectзагальне управління якістюuk_UK
dc.subjectоцінка якості виробничого процесуuk_UK
dc.subjectконтроль якості продукції і виробничого процесуuk_UK
dc.titleСИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ КАЧЕСТВОМ ПОСТАВОК БОРТОВОГО ПИТАНИЯ, СООТВЕТСТВУЮЩИЕ ТРЕБОВАНИЯМ МЕЖДУНАРОДНЫХ СТАНДАРТОВuk_UK
dc.title.alternativeQUALITY MANAGEMENT SYSTEM POWER SUPPLY BOARD, COMPLIANCE WITH INTERNATIONAL STANDARDSuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf.pdf393,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.