Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2946
Название: ВИМІРЮВАЛЬНА СИСТЕМА ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ПРИРОДНОГО ГАЗУ
Авторы: Швейкін, О. Л.
Прокопенко, О. О.
Пономарьов, А. В.
Ключевые слова: вологість природного газу
показники якості природного газу
Дата публикации: 5-ноя-2013
Издательство: Українська інженерно-педагогічна академія
Библиографическое описание: Вимірювальна система для визначення показників якості природного газу. Мо-нографія [текст] / наукова бібліотека Укр. інж-пед. академії. Автори: Швейкін О.Л., Прокопенко О.О., Пономарьов А.В. – Харків: УІПА, 2013. - 131 с.
Краткий осмотр (реферат): В монографічному дослідженні наведене теоретичне узагальнення і нове вирішення актуальної наукової задачі розробки методу ідентифікації процесу конденсації та кристалізації з урахуванням впливу компонентів природного газу на результати вимірювань температури точки роси вологи на основі методу перепаду тисків і створення сучасної вимірювальної системи визначення показників якості природного газу, зокрема забезпечувати достовірне визначення вологості за умов наявності в його складі механічних та інших домішок в автоматичному режимі. Видання адресовано фахівцям, які займаються питаннями визначення якості природного газу, зокрема його вологості, а також викладачам та студентам вищих навчальних закладів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/2946
Располагается в коллекциях:Інші видання (Факультет КТУН)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
монография укр.doc2,58 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.