Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Матеріали конференцій
Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: (матеріали міжнародної науково-практичної конференції)=Quality, Standardization and Metrological Equipment : Materials of the International Scientific and Practical Conference
Тези співробітників та викладачів
Тези студентів
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 3641-3650 из 3682.
назад
1
...
362
363
364
365
366
367
368
...
369
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2024
ВПЛИВ АВТОМАТИЗАЦІЇ РОЗКРІЙНОГО ПРОЦЕСУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ ВИРОБІВ У ЛЕГКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Гриценко-Мигаль, Г. М.
2024
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В ХУДОЖНЬОМУ МОДЕЛЮВАННІ, КОНСТРУЮВАННІ ТА ТЕХНОЛОГІЯХ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ У МОДНІЙ ІНДУСТРІЇ
Дудка, В. Р.
2024
ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПАШТЕТІВ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Замараєва, А. О.
2024
ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПАШТЕТУ ПОЛІПШЕНОГО СКЛАДУ
Жук, А. В.
2024
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МАФІНІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
Дорошенко, К. В.
2024
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Гладкоскок, А.А.
2024
ФОТОГРАФІЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ ВПЛИВУ НА МОДНУ ІНДУСТРІЮ
Губа, Б.
2024
ХАРАКТЕРИСТИКА СТИЛЮ КАНТРІ
Гриценко-Мигаль, Г. М.
2024
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗБИТИХ ДЕСЕРТІВ (СМУЗІ) ПОКРАЩЕНОГО СКЛАДУ З ВИКОРИСТАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Козлицький, Д. О.
2024
РИЗИКИ, ПОВ’ЯЗАНІ З БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У МОЛОЧНІЙ ГАЛУЗІ ТА СПОСОБИ ЇХ УСУНЕННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ НАССР
Крівіч, В. В.
Просмотр
Автор
25
Попова, Т.І.
23
Чобіток, В.І.
20
Борисенко, Д. В.
18
Лагутцев, А. Р.
16
Прокопенко, О. О.
16
Цихановська, І.В.
15
Прокопенко, О.О.
15
Цихановська, І. В.
14
Барсова, З. В.
14
Волох, О. Ю.
.
дальше >
Тема
7
конструювання одягу
6
харчова галузь
5
комплексна харчова добавка
4
languages
4
штучний інтелект
3
multilingualism
3
комплексні харчові добавки
3
харчові добавки
2
development
2
economic indicators
.
дальше >
по дате выпуска
1403
2020 - 2024
2271
2010 - 2019
4
2002 - 2009
Has File(s)
3678
true