Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 3631-3640 из 3682.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДІЄТИЧНИХ КОТЛЕТ З ЯЛОВИЧИНИ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІГавриленко, Д.В.
2024ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ КОМБІНОВАНОГО СКЛАДУГетьман, П.В.
2024РОЛЬ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ У ФОРМУВАННІ СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАГалушко, В. О.
2024ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОУСІВ ІЗ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИБурібаєв, Т.Х.
2024ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУЮВАННЯ ОДЯГУ ДЛЯ НЕСТАНДАРТНИХ ФІГУРБарибіна, А.О.
2024АНАЛІЗ СВІТОВИХ БРЕНДІВ ТА КОЛЕКЦІЙ ОДЯГУ, ЯКІ ВИКОРИСТОВУВАЛИ СТИЛЬ СТРІТ-СТАЙЛВасильченко, Д. В.
2024ВИКОРИСТАННЯ KAHOOT ДЛЯ НАВЧАННЯ ARDUINO ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУФедяй, К. М.
2024ВПЛИВ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА ПРОЦЕС КОНСТРУЮВАННЯ ОДЯГУВласова, В. О.
2024СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ МОЛОДІЖНОЇ ВУЛИЧНОЇ МОДИАнтонюк, О.
2024МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ КУХАРІВ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІГлущенко, Л. В.