Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Матеріали конференцій
Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: (матеріали міжнародної науково-практичної конференції)=Quality, Standardization and Metrological Equipment : Materials of the International Scientific and Practical Conference
Тези співробітників та викладачів
Тези студентів
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 3631-3640 из 3682.
назад
1
...
361
362
363
364
365
366
367
...
369
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2024
ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДІЄТИЧНИХ КОТЛЕТ З ЯЛОВИЧИНИ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
Гавриленко, Д.В.
2024
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ КОМБІНОВАНОГО СКЛАДУ
Гетьман, П.В.
2024
РОЛЬ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ У ФОРМУВАННІ СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Галушко, В. О.
2024
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОУСІВ ІЗ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ
Бурібаєв, Т.Х.
2024
ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУЮВАННЯ ОДЯГУ ДЛЯ НЕСТАНДАРТНИХ ФІГУР
Барибіна, А.О.
2024
АНАЛІЗ СВІТОВИХ БРЕНДІВ ТА КОЛЕКЦІЙ ОДЯГУ, ЯКІ ВИКОРИСТОВУВАЛИ СТИЛЬ СТРІТ-СТАЙЛ
Васильченко, Д. В.
2024
ВИКОРИСТАННЯ KAHOOT ДЛЯ НАВЧАННЯ ARDUINO ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ
Федяй, К. М.
2024
ВПЛИВ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА ПРОЦЕС КОНСТРУЮВАННЯ ОДЯГУ
Власова, В. О.
2024
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ МОЛОДІЖНОЇ ВУЛИЧНОЇ МОДИ
Антонюк, О.
2024
МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ КУХАРІВ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІ
Глущенко, Л. В.
Просмотр
Автор
25
Попова, Т.І.
23
Чобіток, В.І.
20
Борисенко, Д. В.
18
Лагутцев, А. Р.
16
Прокопенко, О. О.
16
Цихановська, І.В.
15
Прокопенко, О.О.
15
Цихановська, І. В.
14
Барсова, З. В.
14
Волох, О. Ю.
.
дальше >
Тема
7
конструювання одягу
6
харчова галузь
5
комплексна харчова добавка
4
languages
4
штучний інтелект
3
multilingualism
3
комплексні харчові добавки
3
харчові добавки
2
development
2
economic indicators
.
дальше >
по дате выпуска
1403
2020 - 2024
2271
2010 - 2019
4
2002 - 2009
Has File(s)
3678
true