Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Матеріали конференцій
Тези співробітників та викладачів
Тези студентів
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 3431-3440 из 3612.
назад
1
...
341
342
343
344
345
346
347
...
362
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2024
ГОТОВНІСТЬ ДО САМОСТІЙНОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ
Брюханова, Н.О.
;
Замчій, С.В.
2024
ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ У ПЕДАГОГІВ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ
Британ, Ю.А.
;
Кекало, В.Б.
2024
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ – ЗНАЧЕННЯ, ЗМІСТ, ОРГАНІЗАЦІЯ
Божко, Н.В.
;
Арлачов, В.В.
2024
ПІДПРИЄМНИЦЬКА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ: КРИТИЧНА НЕОБХІДНІСТЬ У СУЧАСНІЙ ЕКОНОМІЦІ
Бачурін, І. О.
2024
ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ»
Олійник, Н. Ю.
2024
АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА РЕСТОРАННОЇ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Галясний, І. В.
;
Літвінова, К. А.
2024
САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Гонтар, Т. Б.
2024
ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКА ВИКЛАДАЧІВ ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ІНЖЕНЕРНОПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ
Арлачов, К.В.
2024
САМООСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ – ЗНАЧЕННЯ, СТРУКТУРА, УМОВИ ФОРМУВАННЯ
Амецинський Д.В.
2024
ОЦІНКА ЯКОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ В УМОВАХ ДУАЛЬНОГО НАВЧАННЯ ЗАСОБАМИ КВАЛІМЕТРИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ
Бакатанова, В.Б.
Просмотр
Автор
26
Попова, Т.І.
23
Чобіток, В.І.
20
Борисенко, Д. В.
19
Прокопенко, О. О.
18
Лагутцев, А. Р.
18
Цихановська, І.В.
17
Цихановська, І. В.
16
Нечіпор, С.В.
15
Благий, О.С.
15
Лазарєва, Т. А.
.
дальше >
Тема
2
development
2
безопасность жизнедеятельности
2
ефективність управлінського рішення
2
комунікаційний процес
2
комунікаційний процес в управлінні
2
публічне управління
2
підприємство
2
співпраця
2
узгодженість функцій
2
управління комунікаціями
.
дальше >
по дате выпуска
1335
2020 - 2024
2271
2010 - 2019
4
2002 - 2009
Has File(s)
3610
true