Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 2681-2690 из 3612.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023ВИКОРИСТАННЯ ПІДСОЛОДЖУВАЧІВ У ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІБлагий, О.С.; Гречишнікова, А.
2023ВПЛИВ ХАРЧУВАННЯ НА ДЕТОКСИКАЦІЮ ОРГАНІЗМУБлагий, О.С.; Данільченко, К.
2023СТИЛЬ СТИМПАНК В ОДЯЗІ ТА ЙОГО ОСОБЛИВОСТІНечіпор, С.В.; Кузнецова, К. В.
2023ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ОСВІТІБорисенко, Д.В.
2023ЦИФРОВА МОДА ТА ЇЇ ПЕРЕВАГИНечіпор, С.В.; Кульмінська, А. А.
2023ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У СУЧАСНИХ УМОВАХАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Корольова, Н.Ю.
2023АКТУАЛЬНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬК У ОСОБЛИВИЙ ПЕРІОДЦихановська, І.В.; Александров, О.В.; Товма, Л.Ф.
2023ОСОБЛИВОСТІ КРОЮ УКРАЇНСЬКОЇ ВИШИТОЇ СОРОЧКИ У РІЗНИХ РЕГІОНАХ КРАЇНИНечіпор, С.В.; Шопіна, Т.П.; Тільна, Ю.П.
2023ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДИКИ ПЛАНУВАННЯ ТА ПРОЕКТУВАННЯ ПОТОКУ НА ШВЕЙНИХ ПІДПРИЄМСТВАХПопова, Т.І.
2023ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ В ПІДГОТОВЧОМУ ЦЕХУ ШВЕЙНОГО ПІДПРИЄМСТВАПопова, Т.І.