Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Матеріали конференцій
Тези співробітників та викладачів
Тези студентів
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 2171-2180 из 3612.
назад
1
...
215
216
217
218
219
220
221
...
362
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2018
ПОДАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ КОНТРОЛЮ НЕМЕТРИЧНИМИ ШКАЛАМИ ПРОЦЕСІВ В ЕНЕРГОТЕХНОЛОГІЇ ВУГІЛЬНИХ ЕНЕРГОБЛОКІВ ТЕС
Промоскаль, В. І.
;
Близниченко, О.М.
2018
ОПРЕДЕЛЕНИЕ РАСХОДА ОХЛАЖДАЮЩЕЙ ВОДЫ В КОНТУРЕ ОХЛАЖДЕНИЯ СТЕРЖНЕЙ ОБМОТКИ СТАТОРА ТУРБОГЕНЕРАТОРА ТВВ-1000
Гринченко, А.С.
2018
ОЦІНКА ТА РЕГУЛЯЦІЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ЛЮДИНИ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ ТА ОХОРОНОЮ ЗДОРОВ´Я
Лис, Ю.С.
2018
INFLUENCE OF THE POLYFUNCTIONAL FOOD SUPPLEMENT “MAGNETOFООD” ON THE QUALITY OF THE WHEAT-RYE BREAD “KHARKIV RODNICHOK” IN THE STORAGE PROCESS
Tsykhanovska, I.
;
Alexandrov, A.
;
Gontar, T.
2018
ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ СКЛАДАННЯ З ТЕРМОВПЛИВОМ ПРИ БАГАТОЕЛЕМЕНТНОМУ З’ЄДНАННІ
Черкашина, О.С.
2018
ЗАСТОСУВАННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ПІД ЧАС ВАЛІДАЦІЇ МЕТОДИК ВИМІРЮВАННЯ
Малецька, О.Є.
2018
ВПЛИВ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК» В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ (ЧАСТИНА 2)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2018
ВПЛИВ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК» В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ (ЧАСТИНА 1)
Александров, О. В.
;
Цихановська, І. В.
;
Гонтар, Т. Б.
2018
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА З ВИКОРИСТАННЯМ КЛІТКОВИНИ КУНЖУТУ
Терещенко, О.А.
;
Іващенко, О.М.
2018
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЖИТНЬОГО ХЛІБА, ЗБАГАЧЕНОГО ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЮ ХАРЧОВОЮ ДОБАВКОЮ
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
Просмотр
Автор
26
Попова, Т.І.
23
Чобіток, В.І.
20
Борисенко, Д. В.
19
Прокопенко, О. О.
18
Лагутцев, А. Р.
18
Цихановська, І.В.
17
Цихановська, І. В.
16
Нечіпор, С.В.
15
Благий, О.С.
15
Лазарєва, Т. А.
.
дальше >
Тема
2
development
2
безопасность жизнедеятельности
2
ефективність управлінського рішення
2
комунікаційний процес
2
комунікаційний процес в управлінні
2
публічне управління
2
підприємство
2
співпраця
2
узгодженість функцій
2
управління комунікаціями
.
дальше >
по дате выпуска
1335
2020 - 2024
2271
2010 - 2019
4
2002 - 2009
Has File(s)
3610
true