Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/203
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛиповий, Д. В.-
dc.date.accessioned2012-05-18T11:55:05Z-
dc.date.available2012-05-18T11:55:05Z-
dc.date.issued2012-05-18-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/203-
dc.descriptionТехнологія смузі продукції спеціального дієтичного споживання [Текст] / Д. В. Липовий ; кер. роботи К. В. Свідло // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 24.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ СМУЗІ ПРОДУКЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lypovyi_DV.pdf217,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.