Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/193
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоновалова, К. И.-
dc.date.accessioned2012-05-18T11:46:05Z-
dc.date.available2012-05-18T11:46:05Z-
dc.date.issued2012-05-18-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/193-
dc.descriptionФормирование ассортимента блюд из творога функционального назначения [Текст] / К. И. Коновалова ; рук. работы Л. Ф. Павлоцкая // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 18.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.titleФОРМИРОВАНИЕ АССОРТИМЕНТА БЛЮД ИЗ ТВОРОГА ФУНКЦИОНАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konovalova_KI.pdf156,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.