Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1463
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦихановская, И. В.-
dc.contributor.authorБарсова, З. В.-
dc.date.accessioned2012-12-12T12:50:14Z-
dc.date.available2012-12-12T12:50:14Z-
dc.date.issued2012-12-12-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1463-
dc.descriptionПовышение качества животных жиров [Текст] / И. В. Цихановская, З. В. Барсова // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (44-а ; 18-25 лютого 2011 р. ; Харків). Ч. 2 Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 16.uk_UK
dc.description.sponsorshipУИПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.titleПОВЫШЕНИЕ КАЧЕСТВА ЖИВОТНЫХ ЖИРОВuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cihanovskaja I.V._Barsova_Z.V..pdf41,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.