Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1141
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКриволап, А.-
dc.date.accessioned2012-12-05T10:28:51Z-
dc.date.available2012-12-05T10:28:51Z-
dc.date.issued2012-12-05-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1141-
dc.descriptionТехнологія виробництва рибних ковбасок функціонального призначення [Текст] / А. Криволап ; кер. роботи: Т. А. Лазарєва, Н. В. Демідова // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 36.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА РИБНИХ КОВБАСОК ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Krivolap A. .pdf154,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.