Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1125
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жорник, А. | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-05T10:00:41Z | - |
dc.date.available | 2012-12-05T10:00:41Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-05 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1125 | - |
dc.description | Технологія виробництва майонезу збагаченого молочним білком [Текст] / А. Жорник ; кер. роботи Г. В. Дейниченко // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 29. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА МАЙОНЕЗУ ЗБАГАЧЕНОГО МОЛОЧНИМ БІЛКОМ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhornik_A..pdf | 35,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.