DSpace JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Просмотр собрания по группе - Тема food technologies
Результаты 1 по 2 из 2
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2022 | Візуальні підходи до навчання методам контролю якості харчових продуктів засобами дистанційного навчання під час бойових дій | Рябчиков, М. Л.; Цихановська, І. В.; Александров, О. В.; Корольова, Н. Ю.; Riabchykov, M. L.; Tsykhanovska, I. V.; Alexandrov, O. V.; Korolyova, N. Yu |
2011 | ДИДАКТИЧНІ УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ НАСТУПНОСТІ ЗМІСТУ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ІЗ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ | Мостова, Л. М.; Mostovaya, L. |